La tua vita non passera

Dupa cum spune si numele, viata nu trece doar asa pentru noi toti. Voi incerca sa imi prezint perspectiva asupra vietii, in general, privita atat din tara cat si din strainatate. Mesajul meu sper sa fie clar, onest, plin de demnitate si respect pe de o parte, iar pe de alta parte sa sensibilizeze spiritele umane...

O problemă reală a societății în care trăim este cea legată de copiii rămași singuri în România pentru că părinții lor sunt plecați în străinătate pentru a le oferi un viitor mai bun și pentru a-i susține. E dificil de greu atât pentru părinți cât și pentru copii. De obicei persoanele plecate la muncă in afară trăiesc cu gândul că în curând coșmarul se va sfârsi, iar distanța între ele și copii e atât de mică încât vor strivi toate particulele pentru a-i ține în brațe măcar o zi pentru a recupera din trecut. Pe langă acestea apare dorul de țară de acasă, de a vorbi cu cei cunoscuți ție și nu numai cu cei care îți asigură oarecum viitorul copiilor, deoarece ei de cele mai multe ori te trateaza cu superioritate.
Acum referindu-mă la suferința copiilor... e și mai greu... de câte ori un vecin îi întreabă Dar când vin ai voștri acasă? parcă îi face să plângă deoarece ei se confruntă cu lipsa lor în fiecare zi așa că e de ajuns, nu mai trebuie să le amintească nimeni. Uneori le este greu să vadă dacă e bine sau nu ceea ce le face părinții, dar toate aceste sacrificii pentru că totul e măsurat în (timp, monede). cu toate acetea e important să nu lăsăm ca acestea să ne fure viața!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Câte ceva despre mine, despre noi, de ce nu și despre voi...?

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Iasi, Romania
Sunt doar eu...simplu Veronica...